HTML

Kicsinyes

Elhatárolódunk mindenféle feltételezéstől és önmagunktól.

Friss topikok

  • doggfather: frenetikus és milyen igaza van. :D (2014.06.20. 10:34) Bezzeg bácsi #4 - Nyaralás
  • giga66: Hú, ez most egy kicsit gyengére sikerült. No de nem baj, majd legközelebb (2014.06.19. 21:44) Bezzeg bácsi #1

Címkék

2 (1) ablakok (1) anton (1) anyós (1) átváltozás (1) bácsi (4) bezzeg (3) bezzeg bácsi (3) bicikli (2) bill gates (1) bmw (1) bosch (1) buta gyula (1) csizmi (1) csodadoktor (1) detox (1) dinnye (1) doktor (1) dr kicsiny (1) erő (1) evés (1) foci (1) fotó (1) fuji-kornis (1) füllent (1) futás (1) google glass (1) intolerancé (2) irénke (1) iszik (1) ivás (1) j20 (2) kicsi-s (1) kicsi-zs (1) kicsinyes (1) kicsi á (1) könyv (1) közmondás (1) laci (1) london (1) mademoiselle (2) marketing (1) molti (1) mondás (1) nagyotmondás (2) nyaralás (1) pályázat (1) panci (1) pókember (1) presszó (1) rassz (1) recept (1) részeg (1) sajt (1) sanyi bácsi (2) saphiro (1) selfie (1) sovány tej (1) spíder-mann (1) spiderman (1) sport (1) szelfi (1) szólás (1) tej (1) troll (1) Tunézia (1) über (1) Über (2) Über apó (3) unikornis (1) update (1) vega (1) vicc (1) vonat (1) windows (1) Címkefelhő

2014.05.05. 14:28 Sss.ss

Dr.Kicsiny vs Spíder-mann

Hamarosan érkezik a Pókember újabb része. Megint. Kit érdekel. Meg minek?!
Napról-napra plakátjába, meg a trailerébe botlok. Ami eleinte csak nem érdekelt, de azóta meg is utáltam. Nem szoktam döglött kutyába belerúgni, csak ha nem tudja hol a helye. Vagy, mint jelen esetben: a világ nem a helyén kezeli.

Már csak az is dühítő, hogy dollár százmilliókat vernek el ennek a cica nacis girnyónak egy-egy ugri-bogrizó filmjére. Miközben a világ másik felén emberek, mint én nem ettek már legalább három órája. 
Arról nem is beszélve, hogy ezek a filmek - az OKJ-s Amatőr filmesztéta és kritikus végzettségemből fakadó hatalmammal élvén kimondva - szarok. Ezt nem is kell fejtegetni, ez tény.

Az összes bonyodalom, harc meg rombolás mind pókember jelenlétéből fakad. Szóval a az lenne a legjobb ha megdöglene, mielőtt még elkezdődik a film. Így a világának lakói is jól járnának, meg nekünk se kellene megnéznünk a filmet.

Nem vagyok egy erőszakos ember, de vele kapcsolatban ezt félre tudnám tenni:
-Rásütném a falra az elektromos légycsapómmal
-Visszamennék az időben és jól kiröhögném Stan Lee-t, mikor először előáll ezzel az ötletével
-Teflonnal vonnám be az összes házat és magas objektumot
-Kicsalnám a sivatagba és ráengednék 5000 veszett kutyát

Sorolhatnám még, de annyi biztos, hogy mind egyszerűbb, olcsóbb és kicsinyesebb lenne mint amikkel a filmben bohóckodnak. Aztán nem ugrálna meg fröcskölgetne sokáig, az biztos...

invázió.jpg

(A kép a Molti-Panci Modern Művészetek Alapítványának felajánlása)

Szólj hozzá!

Címkék: spiderman pókember panci dr kicsiny spíder-mann molti


A bejegyzés trackback címe:

https://kicsinyek.blog.hu/api/trackback/id/tr606100104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása